foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

 Rusų kalbos mokomės kitaip
„Mano tėviškė- mėlyno Nemuno vingis“

   Lapkričio 19 dieną mūsų  gimnazijoje vyko rajoninis rusų kalbos renginys „Rusų kalbos mokomės kitaip. Mokiniai  pristatė darbus  tema „Мой край- излучина синего Нямунаса“ (Mano tėviškė- mėlyno Nemuno vingis“).

   Renginys prasidėjo Igno sudainuota  nuotaikinga rusiška daina iš „Brėmeno muzikantų“ apie keliones po pasaulį. Tačiau  renginio vedėjai Eduardas ir Gabija pabrėžė, kad ne tik kitur yra puikių vietų. Nuostabus bei turtingas ir mūsų kraštas. Jį turime gebėti pristatyti visiems svečiams. Tai ir  buvo pasiruošę padaryti  renginio dalyviai.

   Be mūsų gimnazijos mokinių  dalyvavo    Veliuonos Antano ir Jono Juškų , Eržvilko gimnazijų, Šimkaičių Jono Žemaičio ir Skirsnemunės Jurgio Baltrušaičio pagrindinių mokyklų atstovai. Visi pristatė labai  kūrybiškus, įdomius darbus apie gimtąsias vietas, garsino savo  kraštą, įgijo naujų žinių apie jį, turėjo galimybę išbandyti savo rusų kalbos praktinius įgūdžius.

   Renginio pabaigoje svečiai aplankė Krašto muziejų, susipažino su jo  ekspozicija apie Jurbarką  ir  apylinkes,  dar labiau  praplėtė žinias apie gimtąjį kraštą.

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija