foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

Rajoninis 10 klasių mokinių komandų matematikos Kalėdinis turnyras

   Gruodžio 15 d. gimnazijoje vyko rajoninis 10 klasių mokinių komandų matematikos Kalėdinis turnyras. Gimnazijos matematikos mokytoja Laimina Naujokienė kasmet rengia savo mokiniams kalėdinius turnyrus, šiais metais jis išaugo iki rajoninio renginio, gimnazijos direktorė Vida Greičiūtė palinkėjo tęsti tradicijas rajono mastu ir ateityje. Jurbarko r. švietimo, sporto ir kultūros vyr. specialistė Genovaitė Grigucevičienė palinkėjo mokiniams gerų užduočių ir teisingų sprendimų. Gimnazijos muzikos mokytojos Gražinos Mikšienės ir šokių vadovės Redos Žemelienės mokiniai surengė puikius turnyro atidarymo ir uždarymo koncertus.

  Komandos dirbo, plušėjo, skaičiavo. Užduotis rengė matematikos mokytoja Laimina Naujokienė. Rezultatus suvedė informacinių technologijų mokytoja Erika Liutkevičienė. Turnyro nugalėtojais tapo mokytojos Vilmos Strončikienės mokinių komanda: Agnė Antanaitytė, Agnius Laurinaitis, Paulius Meškauskas ir Sidas Paulaitis. Jurbarko švietimo centro metodininkė Živilė Bacevičė visiems turnyro dalyviams įteikė padėkos raštus, o nugalėtojams - medalius.

    Renginio pabaigoje vedėjai Eimantė Šliogerytė ir Lukas Sabataitis palinkėjo visus 2022 metus vykdyti Pitagoro ir jo mokinių priesakus: nedarykite niekada to, dėl ko vėliau reikėtų kankintis ir atgailauti; nedarykite niekada to, ko neišmanote, tačiau išmokite viską, ką reikia žinoti; nepiktnaudžiaukite savo sveikata; pratinkitės gyventi paprastai ir neprabangiai; neužsimerkite, kai norėsis miego, neišanalizavę visų savo dienos poelgių.

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija