foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

Erasmus+ projektas 2 kelionė

    Gimnazijos Erasmus+ komanda išvyksta į savo antrą kelionę, į Mittersil gimnaziją Austrijoje. Šį kartą visos projekte dalyvaujančios mokyklos (Austrija, Italija, Vokietija, Suomija, Lietuva) turės pristatyti ekologines savo rajono ar šalies problemas, kurios yra įvairiapusės ir pasireiškia visuose mūsų planetos regionuose.

    Nežiūrint aktyvių tarptautinių pastangų, vis didėja pasaulinis išmetamų į aplinką teršalų kiekis. Per pastaruosius kelis dešimtmečius aplinkos problemos iš lokalių peraugo į regionines ir jau pasiekė pasaulinį mastą, keldamos visuotinės ekologinės krizės grėsmę.

    Savo filmu (žr. filmą) apie Nemuno taršą norime pasakyti, kad upių vandens tarša vis dar lieka didele Lietuvos ekologine problema, apie kurią kalbama per mažai.

    Susitikimo metu visos šalys pristatys savo namų darbus, diskutuosime apie ekologines problemas, kelsime klausimus, bandysime rasti atsakymus.

   Mūsų komanda: Eisvinas Kuliešius, Haroldas Kuliešius, Aiste Dirdaitė, Armanda Sadauskaitė, Austėja Balčytytė, Eglė Žabarauskaitė, gimnazijos Erasmus+ grupės koordinatorė Asta Akutaitienė.

    Komandą lydi gimnazijos direktorės pavaduotoja, projekto narė Jolanta Gudelienė

Parengė Asta Akutaitienė

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija