foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

Mokomoji-pažintinė ekskursija į Anykščius

  4A klasė mokslo metus pradėjo turininga mokomąja-pažintine ekskursija. Rugsėjo 9 d. su klasės vadove V. Pakinkyte ir mokytoja D. Karčiauskiene vyko į Anykščius. Kelionės tikslas buvo susipažinti su literatūrinėmis Anykščių krašto vietomis, gamtos paminklais.

   Išvykos metu mokiniai aplankė A. Baranausko ir A. Vienuolio-Žukausko muziejus, dalyvavo turiningoje pamokoje apie rašytoją, apžiūrėjo Siauruko muziejų, Šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčią, pakilo į jos bokštą ir apžvelgė vaizdingas apylinkes, keliavo medžių lajų taku, pasigrožėjo Puntuko akmeniu, kopė į Laimės žiburio kalną, važinėjosi rogučių trasa.
Ši pažintinė išvyka buvo geras startas į naujus Mokslo metus, žinių gaunant ne tik klasėje, bet ir turiningai leidžiant laiką su draugais.

 

   

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija