foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

Pilietine iniciatyva „Atmintis gyva, nes liudija“ 2018

  Pilietine iniciatyva „Atmintis gyva, nes liudija“ prisiminėme 1991 metų sausį, kuomet vienybės ir laisvės siekio vedini Lietuvos piliečiai pasiekė istorinę pergalę.

   Laisvės gynėjų dieną gimnazijoje paminėjome visuotine pilietine akcija „Atmintis gyva, nes liudija", ties kiekvienu langu uždegdami žvakelę, kuri simbolizuoja gyvybę, šviesą, teisingumą, atmintį ir vienybę. 2-ų klasių gimnazistus pakvietėme į gimnazijos aktų salę, kur istorijos mokytojas Jonas Laurinaitis pravedė viktoriną, skirtą sausio 13-osios įvykiams atminti, o istorijos mokytoja Birutė Genienė pasidalino savo įžvalgomis ir prisiminimais apie 1991-uosius metus. Muzikos mokytoja Gražina Mikšienė kartu su Guoda Stalgyte dovanojo visiems prasmingus koncertinius numerius. 2b klasė kartu su klasės auklėtoja Gitana Bajorinaite rūpinosi, kad akcija ir viktorina praeitų sklandžiai.

 

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija