foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

eTwinning projektas „FOLLOW THE ART“

   Mūsų gimnazija dalyvauja tarptautiniame eTwinning nuotolinio bendradarbiavimo integraciniame anglų kalbos ir dailės projekte „FOLLOW THE ART“. Projekte dalyvauja meno mokyklos iš Turkijos ir Rumunijos. Projekte dalyvaujanti Rumunijos meno mokykla yra didžiausia šalyje. Joje mokosi daugiau kaip 1000 moksleivių. Smagu, kad mūsų gimnazijos Dailės studijos darbai niekuo nenusileidžia meno mokyklų auklėtinių darbams, yra inovatyvūs ir profesionalūs mokytojos Jurgitos Davidavičienės dėka. Šis faktas paskatino apsispręsti ir dalyvauti projekte. Svarbiausia, kad projektas - tai emocinė atsvara pandemijos išvargintiems mokiniams ir mokytojams, galimybė atsitraukti nuo kompiuterio ir pailsėti nuo įtampos, patiriamos nuotolinio mokymosi metu. Menas - tai bendradarbiavimo kalba, suprantama visiems.

  Pristatome mūsų gimnazijos filmą, skirtą projekte dalyvaujančių mokyklų prisistatymui. Jame džiaugiamės tuo, ką geriausio turime – norime parodyti gražias naujas klases ir nuostabius mokinių dailės darbus. Rokas, Eisvinas, Haroldas, Miglė ir Viltė jau sukūrė plakatus ir Logo projektui, šiuo metu piešia pagal žinomų autorių kūrinius. Projekto kuratorė Asta Akutaitienė, dalyvaujanti mokytoja Jurgita Davidavičienė.

   Filmukas: https://www.youtube.com/watch?v=9BZiIozWhNo

 

   

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija