foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

Susitikimas su aplinkosaugininku

   Gegužės 21 dieną susitikome su Kauno regiono aplinkos apsaugos departamento Jurbarko agentūros vedėju Andriumi Šašiu. Jis mums papasakojo apie savo darbą ir pareigas. Aplinkos apsauga įprastai asocijuojasi tik su brakonieriais, tačiau po šio pranešimo sužinojome, kad aplinkos apsauga tai kur kas daugiau. Šis darbas turi daugybę sričių. Keletas iš jų yra: į aplinką išmetamų įvairių kenksmingų medžiagų kiekis, natūralūs resursai, atliekų tvarkymas, krašto apsauga.

   Andrius Šašys mums papasakojo įdomias ir išskirtinas darbo istorijas, kurias jis patyrė per savo ilgą darbo patirtį. Šį susitikimą organizavo 1e klasės mokiniai, technologijos mokytoja ir gimnazijos administracija.

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija