foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

VGTU diena gimnazijoje

   Mūsų gimnazija ir toliau bendradarbiauja su VGTU. Tik šį kartą, ne gimnazistai važiavo į universitetą, o kovo 23 d. mūsų gimnazijoje VGTU dėstytojai vedė pamokas. Tai prof. V.Stankevič vedė fizikos pamoką „Vėjo jėgainės – ekologiški energijos šaltiniai“, doc. R.Simanavičienė vedė matematikos pamoką „Grožį galima pagrįsti matematiškai“ ir doc. N.Bratčikovienė „Kompleksiniai skaičiai“. Be to savo sėkmės istoriją pasakojo buvęs gimnazijos absolventas, dabar VGTU Aplinkos apsaugos instituto direktorius R.Grubliauskas, kuris pas mus į gimnaziją atvyko kartu su mobilia laboratorija. Gimnazistai galėjo atlikti du laboratorinius darbus: „Oro užterštumo lygio nustatymą“ ir „Mobilių telefonų elektromagnetinio lauko tyrimas“.

   VGTU dėstytojai ne tik pristatė studijų programas, bet ir organizavo „Makaronų tiltai 2018“ atrankos čempionatą gimnazijoje.

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija