foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

„VEIKSMO SAVAITĖ BE PATYČIŲ 2018“ JURBARKO ANTANO GIEDRAIČIO – GIEDRIAUS GIMNAZIJOJE

   Kovo 19 – 23 dienomis Lietuvoje vyko „Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ“, siekiant atkreipti visuomenės dėmesį į patyčių problemą. Prie šios iniciatyvos prisijungė ugdymo įstaigos, nevyriausybinės ir kitos organizacijos, kurios savo renginiais ir veiklomis prisidėjo prie saugesnės aplinkos kūrimo mūsų šalyje. Kaip teigia dr. Robertas Povilaitis, „organizuojant „Veiksmo savaitę BE PATYČIŲ“, nekeliamas tikslas sumažinti patyčių per savaitę, o siekiama sukelti didelį rezonansą, kad visi, nuo kurių priklauso, kad patyčių būtų mažiau, pergalvotų savo elgesį, planus ir prioritetus.“

   Mūsų gimnazijos bendruomenė taip pat buvo viena iš tų ugdymo įstaigų, kuri neliko abejinga šiai iniciatyvai. Visą savaitę vyko kryptingos veiklos: etikos mokytoja Alina Baltrušaitienė su mokiniais žiūrėjo ir aptarė filmą „Gerumo stebuklas“, VPK Jurbarko rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnas, Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas Ramūnas Budrys 1 klasių gimnazijos mokiniams skaitė paskaitą apie mokinio teisinę atsakomybę ir pareigas, visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Danutė Krikščiūnienė ir socialinė pedagogė Dalė Eidokaitienė surengė „Draugystės arbatos pertrauką“, muzikos mokytoja Gražina Mikšienė pertraukos metu organizavo mokinių koncertą „MES PRIEŠ PATYČIAS“, dailės mokytoja Jurgita Davidavičienė kartu su mokiniais gamino knygų skirtukus, o 1e klasės mokinė Klaudija Kriaučiūnaitė nupiešė emblemas „Savaitė be patyčių“, kurios buvo dalinamos visą savaitę. Taip pat gimnazijoje buvo perengti stendiniai pranešimai skirti patyčių prevencijai.

   Tikimės, kad šiai iniciatyvai pasibaigus gera nuotaika gimnazijoje nedings, visus lydės ir toliau. Džiugu, kad gimnazistai noriai dalyvavo visose veiklose.

 

 

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija