foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

Tarptautinė nuotolinė ERASMUS+ konferencija „Back to Nature“

   2021 m. balandžio 27 d. vyko mokinių tarptautinė nuotolinė ERASMUS+ konferencija „Back to Nature“. Šiais metais konferencijos organizavimo estafetę perėmė Prienų „Žiburio“ gimnazija. Renginyje dalyvavo bei pranešimus skaitė dalyviai iš Estijos, Lenkijos, Ispanijos, Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Rusijos Federacijos, Nyderlandų ir Lietuvos.

   Mūsų gimnazijos komandą ruošė fizikos mokytojas metodininkas Algirdas Kazinevičius ir anglų kalbos mokytoja metodininkė Jurgita Kazinevičienė. Projektinį darbą „Are electric cars really greener?“ vykdė ir konferencijoje pranešimą skaitė 1A klasės gimnazistės Eglė Pranckutė ir Ugnė Čiauškaitė. Merginos džiaugėsi, kad, mokytojams pasiūlius, apsisprendė dalyvauti šiame tyrime, kuris plėtoja ne tik bendravimo ir bendradarbiavimo, mokėjimo mokytis, kūrybiškumo kompetencijas, bet svarbiausia išlaisvina kritinį mąstymą.

  Konferencijos komisijos nariai šį tyrimą pavadino labai įdomiu ir alternatyviu, bei įžvelgė tolesnę tyrimo eigą, patyrinėti elektrinių automobilių utilizacijos žalą gamtai.

 

   

 

 

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija