foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija – tai kokybiško ugdymo ir ugdymosi, moderni, nuolat tobulėjanti švietimo institucija, padedanti jaunam žmogui, įkvepianti visą bendruomenę sėkmingai veikti besikeičiančioje ir nuolat besimokančioje visuomenėje. Pagrindinė vertybė – žmogus. Tolimesnis sėkmės laidas bendravimas ir bendradarbiavimas, vienų geranoriška pagalba kitiems, saugi aplinka visiems.

Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija

Vydūno g. 15, Jurbarkas tel. (8 447) 72 561 el.paštas rastine@jurbarkogimnazija.lt

 Vokietijos ambasados atstovo viešnagė gimnazijoje

   Rugsėjo 23 dieną mūsų gimnazijoje viešėjo Vokietijos ambasados atstovas, vokiečių kalbos koordinatorius Lietuvoje Alexander Schleich. Susitikime su ambasados patarėju dalyvavo gimnazijos direktorė Vida Greičiūtė ir vokiečių kalbos mokytoja Ona Stanaitienė.

   Vyko konstruktyvus pokalbis, kurio metu buvo aptarta šiandieninė situacija, darbo sąlygos, mokinių, besidominčių vokiečių kalba, skaičius, vokiečių kalbos svarba bei galimybė mokiniams įgyti I ir II laipsnio Vokiečių kalbos diplomus. „Deutsches Sprachdiplom der Kultusministerkonferenz“ yra oficialus vokiečių kalbos pažymėjimas, patvirtintas vokiečių švietimo institucijų ir Užsienio reikalų ministerijos, parodantis vokiečių kalbos žinių lygį.

   Šie diplomai suteikia mokiniams galimybę studijuoti Vokietijos aukštosiose mokyklose, dirbti bei mokytis profesinėse mokyklose.

   Mūsų gimnazija yra viena iš 14 mokyklų Lietuvoje. Mokiniai turi puikią galimybę įsigyti DSD I ir DSD II diplomus, nes gimnazija yra šio diplomo rengimo centras Jurbarke. Mokiniai, kurie domisi Vokietijos kultūra, tradicijomis, kurie norėtų turėti galimybę dirbti ar studijuoti, turėtų pasinaudoti šia proga. Norėtume, kad mokiniai ir jų tėvai suprastų šio diplomo vertę.

   Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad kasmet atsiranda mokinių, kurie mokosi vokiečių kalbos, o besimokydami patiria bendravimo, kultūros pažinimo džiaugsmą, tampa konkurencingesni, siekiant profesinės karjeros.

2024 Visos teisės saugomos Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija